Lisette Christiansen

Personlig Træner og fitnesscoach Lisette Christiansen
Hop til navigation

Motion efter operation

Siden mit forløb hos Lisette - snart mange år siden, er der sket så utrolig meget. 

Da jeg nåede efteråret 2013 havde jeg trænet på forskellig vis flere gange i FW. Det flotte vejr gjorde at jeg begyndte at løbetræne udenfor. Fra januar 2014 løb jeg med Løb med Avisen og yderligere to gange om ugen, som træningen foreskriver. Deltog i Eventyrløbet på 10km, i Odinsbroløbet 10km, fik ideen om at løbe et halvmarathon og trænede op til det - nåede 18 km, og så meldte en knæskade sig, så jeg måtte opgive. Det blev til et vægttab på 13 kg. JUHUUUUU

( Det skal siges at jeg i 2009 havde fået en kikkertoperation venstre ben og fået at vide at jeg ikke skulle regne med at løbe mere end 5km.)

Jeg har endvidere overtaget et lille rækkehus som jeg har sat i stand både ude og inde i sommeren 2014.

Tilbage til knæskaden : 4/12 blev mit højre knæ så opereret og genoptræning er nu startet op. Jeg har ikke opgivet løb.

Jeg har nu i snart mange år fået medicin mod angst og depression, og har nu formået at trappe ned og har kun 1/4 del tilbage og har det SÅ GODT ! Endnu et JUHUUUU

Jeg har tidligere medvirket i en artikel om at have Lisette som personlig træner, den så jeg tilfældigt for nylig og den fik mig til at tænke på at det er Lisettes gevinst at jeg er hvor jeg er nu. STOR TAK for skubbet for mange år siden. 

Mit liv har det seneste år også  budt på megen modgang, men noget af det jeg har lært er ikke at give op, ikke at sætte sig og kikke ud i luften - og jeg har besluttet at livet har meget mere at byde mig på. 

Kærlig hilsen Rita 

 
Personlig Træning & Coaching v/ Lisette Christiansen, ChrisCoaching, tlf.: 28793121, e-mail: lisette.chris@mail.dk