Lisette Christiansen

Personlig Træner og fitnesscoach Lisette Christiansen
Hop til navigation

Suppe med bacon og persille

Suppe med bacon og persille Protein: 14 – Fedt: 31,1 – Kulhydrat: 54,9 Ingredienser: • 1 kg kartofler • 3 gulerødder • 2 porrer • 1 bouillon • 2 løg • salt, peber, oregano 
 og muskat • 1 pakke bacon i terninger • 1 bundt persille • groft brød • Fremgangsmåde: Skræl og rengør alle grønsagerne, og skær dem i grove stykker. Kog dem ca. 15 min., til de er møre. Hæld ca. halvdelen af kogevandet fra og kom 1 bouillonterning og krydderier i. Blend det hele. Steg bacon og hak persillen. Servér suppen med drys af bacon og persille.
 
Personlig Træning & Coaching v/ Lisette Christiansen, ChrisCoaching, tlf.: 28793121, e-mail: lisette.chris@mail.dk