Lisette Christiansen

Personlig Træner og fitnesscoach Lisette Christiansen
Hop til navigation

Pulsen op, sved på panden

Jeg lærte Lisette at kende igennem min mand for ca 3 år siden. Han har fulgt Lisette´s bike timer i flere år.

Til sidst måtte jeg selv prøve Lisette´s bike time for at se hvad det dog var hun kunne (ca 2 år siden) og jeg må indrømme det var noget af en oplevelse - hold da op jeg fik pulsen op, sved på panden, total smadret men hvor var det fantastisk bagefter.Det udviklede sig til snakke om træning/kost og til at deltage i nogle af Lisette´s "små" konkurrencer.

Efterfølgende startede jeg op med Lisette som personlig træner - ikke fordi jeg ville tabe mig noget videre men ville frygtelig gerne ommøblere på min krop/ændre min holdning/få det bedre med mig selv.

Kan VARMT anbefale Lisette som personlig træner - hun er hård, rigtig hård. Kan virke total urimelig - men det er netop det der gør forskellen i stedet for at træne alene.

Lisette holder mig til ilden og jeg elsker det..Indtil videre har min træning med Lisette og ændrede kostvaner gjort jeg har tabt mig lidt - men cm er røget de rigtige steder, kroppen meget mere fast, fedtprocenten meget bedre og vigtigst af alt : jeg har det meget meget bedre med mig selv :-)......

Tak Lisette...Udover at være min træner, er Lisette et dejligt menneske med et stort hjerte som jeg har delt både sorger og glæder med - jeg anbefaler Lisette på det varmeste til alle, og jeg er langt fra færdig med hende ;-)

Kærligst Pernille Søderholm

 
Personlig Træning & Coaching v/ Lisette Christiansen, ChrisCoaching, tlf.: 28793121, e-mail: lisette.chris@mail.dk