Lisette Christiansen

Personlig Træner og fitnesscoach Lisette Christiansen
Hop til navigation

Opstramning og træning med Lisette

Jane Tang-Pedersen, 34 år
Det begyndte med, at jeg skulle giftes og gerne ville strammes op, inden jeg skulle i den hvide kjole. Det er nu 3 år siden, og Lisette har siden hjulpet mig med graviditets-træning og ikke mindst med at komme i gang igen efter fødslen.
Under min graviditet så jeg Lisette hver 14. dag til en times personlig træning. Efterhånden som maven blev større fik jeg tilpasset mit træningsprogram, så jeg selv til det sidste kunne lave mavebøjninger. 
Da jeg nåede til fødslen, var det ikke noget problem at blive coachet af jordmoderen, for jeg var jo vant til Lisette.
(”Ja, jeg ved godt det gør ondt, men nu skal du bare fokusere, så kan du holde pause bagefter”  :-)    )
Efter at have fået barn, kan man nemt falde i et hul, hvor det at dyrke motion drukner i andre gøremål.
Lisette trækker mig op af hullet og holder mig til ilden, og efter træning er jeg altid fyldt af energi, selv om jeg har været nok så flad, inden jeg tog hjemmefra. 
Jeg fandt hurtigt ud af, at der er flere fordele ved personlig træning. Selve træningstimen er mere effektiv, end hvad man opnår alene, men derudover vænner man sig sammen med Lisette til at være effektiv, så man også giver den en ekstra skalle, når man træner selv. 
En anden fordel er, at man er sikker på at komme af sted. Når man har en fast aftale, er der nemlig ingen undskyldninger, og motion bliver en prioritet i hverdagen.
 
Personlig Træning & Coaching v/ Lisette Christiansen, ChrisCoaching, tlf.: 28793121, e-mail: lisette.chris@mail.dk