Lisette Christiansen

Personlig Træner og fitnesscoach Lisette Christiansen
Hop til navigation

Mit første år med Lisette som træner

Af Betina Madsen, Kontorassistent. 

Mit første år sammen med Lisette som min personlige træner.

Efter og have styrketrænet i flere år, løb jeg simpelthen ind i en mur. Det var ikke længere sjovt, og det var hele tiden det samme. Der skulle ske noget, hvis jeg ikke skulle droppe det helt. Samtidig syntes jeg også, at der ikke rigtig sket nogen forandring med kroppen og konditionen. Derfor besluttede jeg mig for at hyre Lisette som min personlige træner, havde længe luret på hvordan hun piskede sine kunder rundt. Syntes det var fedt og se på, men det så samtidig også rigtig hårdt ud.

Jeg kan stadig huske min første time med Lisette, der blev taget mål og vejet, og så skulle min kondition testes igennem. Efter den tur på løbebåndet, der troede jeg virkelig at jeg skulle dø, for jeg følte selv at jeg var i en elendig form. Men den var ikke helt tosset, men der var lige noget som skulle der arbejdes med. Og det gav mig virkelig et mega pust til min træning, og jeg fik samtidig nogle andre øvelser til mit program. Efter der har jeg glædet mig til at have time med Lisette hver måned, og man bliver presset max hver eneste gang. Det er altid spændende og se hvad der skal ske i ens time, og hvor meget hun kan trække ud af en.

Min erfaring med Lisette efter et år, er at hun virkelig kan presse mig til det aller sidste. Selvom jeg tror jeg er nået til det aller sidste, så kan hun lige presse mig to skridt ekstra. Jeg har det så fedt efter en time med hende, og jeg føler mig selvfølgelig godt brugt også. Det er samtidig fedt at blive kastet ud i noget man ikke før har prøvet, og så får man også lige rykket sin grænse et ekstra stykke. Så vil man jo samtidig også gerne konkurrere, og aller helst slå sine egne tider fra de sidste konkurrencer. Og samtidig se hvor man ligger henne i forholde til de andre, og så lige om man ikke lige kan slå dem også. Det er også fedt at kunne se de forandringer på sin egen krop, også at andre kan se dem.

Blev også opfordret til at prøve engang spinning, selvom det nu aldrig har sagt mig det vilde. Det kunne også give mig lidt, og det har det virkelig gjort. Er blevet helt bidt af det, og det gir meget til konditionen også.

Mine erfaringer med Lisette som personlig træner er kun positivt, og der skal kunne være plads i budgettet til det for alle. Det giver en det sidste, og man vil aldrig nogen sinde fortryde det. Ja hun er hård, men hun ved lige hvor meget hun kan tillade sig og presse. Man kan være gal og irriteret lige i øjeblikket, men når man så har slået sin tid, så er man hende evigt taknemlig. Det er fedt og blive pisket til det aller sidste, til man er ved at omkomme af udmattelse.


 
Personlig Træning & Coaching v/ Lisette Christiansen, ChrisCoaching, tlf.: 28793121, e-mail: lisette.chris@mail.dk