Lisette Christiansen

Personlig Træner og fitnesscoach Lisette Christiansen
Hop til navigation

Lisette ? min supertræner !

Af Mejse, forsanger i band. 

Det er længe siden nu. Flere år, for ungerne var stadig små, husker jeg. Jeg trænede et par gange om ugen i SATS. Det var et rart sted og jeg var især vild med boksetræning og spinning, for det var Lisette der var instruktør. Det var altid benhård træning og der var ”no mercy” med hende. Jeg vidste godt at hun også var personlig træner – havde set hvordan hun på sin motiverende og overskudsagtige måde pressede kunderne helt der ud, hvor de ikke vidste de kunne komme Jeg tænkte, ”Hvis jeg en dag skal ha en personlig træner skal det være Lisette”.

Som årene gik begyndte jeg desværre at få ondt i ryggen. Efter 1 ½ år med adskillige besøg hos kiropraktorer og læger og en masse hjemmeøvelser (intet af det hjalp!), måtte jeg simpelthen maile til Lisette og bede om hjælp.

Nu har jeg gået hos hende i godt et år. Efter et par mdr. havde jeg ikke længere ondt i ryggen og min kondition var tip top. Det var SÅ fedt, og jeg var simpelthen nødt til at fortsætte. Jeg kunne bare ikke få nok af hendes super-træning!! Med alle hendes ”Månedskonkurrencer” og andre events speeder hun totalt op for mit konkurrence-gen og det har gjort mig super stærk fysisk og rigtig glad psykisk – og ikke mindst har det placeret mig på en delt førsteplads i denne måned!

Jeg kom pludselig ind i en periode, hvor jeg syntes at jeg ikke fik trænet nok pr uge, fordi jeg vist nok var lidt sløv.. Det skal man jo ikke sige til Lisette. Straks laver vi lige en ordning, hvor jeg hver søndag sender hende en SMS om denne uges træning, og har jeg ikke været af sted de aftalte 4 gange, må jeg altså lige cykle til Kerteminde og tilbage igen fra Odense! Det har jeg kun prøvet èn gang… Av min numse!…

Jeg har aldrig følt mig så stærk og er rigtig glad for at være i så god form nu hvor jeg nærmer mig de 40;-)

Jeg glæder mig hver eneste gang til at skulle op til Lisette i Fitnessworld og gi den max gas. Nogle gange er jeg dog mødt op og har følt mig lidt træt og uoplagt, har sagt til hende at jeg vist ikke har noget overskud i dag og nok ikke rigtigt rykker mig nogen steder. ”Nå, det skal nok gå”, siger hun, ”Bare klø på. Du kan jo nok!” Og flere gange har det endt med at jeg har slået mine egne rekorder, og det er simpelthen fordi Lisette har en formidabel måde at motivere på.

Kære Lisette, 1000 tak for din uundværlige hjælp og støtte! Jeg kan ikke forestille mig at fortætte mit træningsliv uden dig :-)


Stor hilsen og masser af smil Mejse   :-)


 
Personlig Træning & Coaching v/ Lisette Christiansen, ChrisCoaching, tlf.: 28793121, e-mail: lisette.chris@mail.dk