Lisette Christiansen

Personlig Træner og fitnesscoach Lisette Christiansen
Hop til navigation

Lisette, du er bare fantastisk !

                                                           Marts 2009
 
 

 

- af Bente Lyhne Larsen

 I efteråret 2008 meldte jeg mig ind i Equinox og besluttede samtidig, at det ville  være godt for mig at få en personlig træner. Min datter havde flere gange haft mig med til en prøvetime i et motionscenter, men det blev aldrig til mere. Helt ærligt syntes jeg det var kedeligt at styrketræne, så jeg manglede, i den grad, motivation. 

Mit valg af personlig træner faldt på Lisette, som jeg havde hørt en masse godt om.

Den 16. oktober 2008 mødte jeg op i Equinox til min første time med Lisette.  jeg fik lavet en konditest, som viste, at jeg lå omkring middel. Så var det tid til en tur på løbebåndet, hvor jeg startede med at sige, at jeg ikke kunne løbe, men powerwalke på grund af en fodskade og en knæskade, men Lisette fik mig overbevist om at både foden og knæet skulle styrkes.

Det varede ikke længe før jeg, med Lisettes motivation og glade tilråb:"Kom så, Bente. Du kan godt. Godt klaret." Jamen, jeg løb jo. Det var super hårdt, men føltes rigtig, rigtig godt. Jeg havde forestillet mig, at når jeg var godt træt, måtte jeg stoppe, men nej, ikke før jeg havde løbet 6 omgange. 

Til sidst hængte jeg ned over løbebåndet og og da jeg var færdig, smed jeg mig på gulvet. Jeg var rød i hovedet, pulsen var høj og benene exede under mig, men jeg havde overskredet en grænse og det føltes rigtig godt. Tiden var ikke noget at prale af. Siden er det blevet til mange ture på  løbebåndet med bedre og bedre tid.

I dag, 5 måneder senere, kan jeg slet ikke undvære min motion. Både kondicyklen, romaskinen, styrketræningsmaskinerne og øvelser på gulv er blevet brugt flittigt. Min kondition er blevet væsentlig bedre og min koncentration er blevet forbedret, hvilket jeg kan bruge, når jeg spiller golf. 

Jeg har fået mere energi og jeg har fået bedre kostvaner, hellere et æble end et stykke chokolade og som et stort plus er jeg blevet et gladere menneske.  Det har været hårdt at komme så langt, men det har været det hele værd.

Kan man investere i noget bedre end et godt helbred? 

Lisette, Du er bare fantastisk!

 
Personlig Træning & Coaching v/ Lisette Christiansen, ChrisCoaching, tlf.: 28793121, e-mail: lisette.chris@mail.dk