Lisette Christiansen

Personlig Træner og fitnesscoach Lisette Christiansen
Hop til navigation

Kvinde Krop og Sundhed, er bogen for dig, der vil det sunde liv.

Hvad kan du gøre hvis du har PMS og kramper ved menstruation?

Er det farligt at tage hormoner ved overgangs alderen, og hvad findes der ellers af muligheder?

Hvordan forebygger du bedst knogleskørhed?

Hvor tit bør du få undersøgt dit bryst?

Hvad kan du gøre for at forebygge og undgå brystkræft?

Hvornår skal du gå til gynækolog?

Spørgsmålene er mange, og bogen Kvinde Krop og Sundhed giver dig svarene. Derudover får du forslag til dit faste "50.000 km-eftersyn" – en tjekliste til dig, som gerne vil holde øje med dit helbred. Bogen, er en opslagsbog for kvinder (og lidt for mænd) og gennemgår en lang række af de dagligdags emner vedr. helbred, som optager kvinder gennem deres liv. Hvert kapitel udgør en helhed, hvor de enkelte elementer også kan læses for sig.

"Det er en jungle med det alternative"
"Hvad skal man tro på?" spørger folk. Mange vil gerne tage fat selv, men ved ikke, hvor de skal begynde. Og hvad er godt for hvad, eller om det skulle være farligt.

Vi hører næsten aldrig om alt det gode og det som opdages omkring de vigtige næringsstoffer vores krop har behov for. Tværtimod har vi hørt, at det er farligt at tage kosttilskud. Men der kunne spares for millioner af kroner, for ikke at tale om formindskelse af lidelser og mennesketab, gennem god ernæring og tilskud.

Det etablerede og det alternative.

Kvinde Krop og Sundhed bygger bro mellem det etablerede og det alternative. Læseren kan sætte sig ind i hvad en læge evt. kan gøre, som behandling af en sygdom eller tilstand og hvilke muligheder der findes for selv at kunne gøre noget.

Det er om at benytte sig af det bedste fra begge verdener.

Kvinde Krop og Sundhed fortæller dig noget, din egen læge måske ikke gør. Om muligheden for at tage helbredet i egen hånd og navigere uden om de mest almindelige kvindesygdomme. Og hvorfor gå og have det dårligt, hvis du kan få det bedre? spørger Irene Hage. Hun kombinerer sin viden som læge med den absolut nyeste viden om kost, vitaminer, mineraler og lægeurter, der virker.

Hvor tit bør du få undersøgt dit bryst? Hvornår skal du gå til gynækolog? Bør du scannes for knogleskørhed? Spørgsmålene er mange, og bogen giver dig svarene.

Irene Hage er uddannet læge fra Københavns Universitet og har en treårig overbygningsuddannelse i komplementær medicin fra Bastyr University i Seattle. Bogen er baseret på spørgsmål fra de mange kvinder, hun har mødt i sin konsultation.

Bogen kan købes på nettet og i boghandlen.

 
Personlig Træning & Coaching v/ Lisette Christiansen, ChrisCoaching, tlf.: 28793121, e-mail: lisette.chris@mail.dk