Lisette Christiansen

Personlig Træner og fitnesscoach Lisette Christiansen
Hop til navigation

En time med Lisette

Af Mette Vejstrup, Direktionsassistent og Konsulent

Juni 2008 

 
En time med Lisette
”Meeeette!!!”
 
Har du læst historierne om Emil fra Lønneberg og hans far, der råber ”Eeeemil”, når han ikke makker ret? Så ved du, hvordan det ca. lød, da Lisettes stemme klingede gennem træningslokalerne i tirsdags, når jeg ikke gjorde mig nok umage nok med at løfte håndvægte stående, siddende og liggende som del af en konkurrence, Lisette har kørende blandt sine kunder i SATS.
 
”Olympisk ild” hedder øvelsen. Ifølge Lisette efter inspiration fra bærerne af den olympiske ild, der holder faklen i strakt arm, når de løber. ”Det er sådan en øvelse, jeg elsker!”, erklærer Lisette glad, mens hun energisk demonstrerer hvor mange muskelgrupper, der skal koordineres og sættes i gang for at udføre øvelsen korrekt. Imens sveder jeg videre, og to med-motionister skæver nysgerrigt og lidt vantro hen til os.
 
”Kom nu Mette! Jeg ved, du kan. Du skal bare fokusere og have luft i lungerne. Vi napper lige et kilo til.” Og utroligt nok: Det lykkes ved fælles hjælp – kun afbrudt af det Lisette kalder en ”pause” på 30 mavebøjninger sammen med hende og en halvtung læderbold.
 
Men anerkendelsen er også nær og gavmild: ”Fantastisk! Virkelig godt! Du kan bare det der!” Og pavestolt er man jo. Hvem skulle have troet, man kunne løfte vægte og den slags fitness-nørdede ting? Ikke mig i hvert fald. Motionsløb – ja. Men styrketræning og den slags ….?
 
Den tirsdag når vi også at lave status på vægt, kropsmål og fedtprocent, varme op, lave flere majebøjninger og at strække de trætte muskelgrupper ud.
 
Lisettes form er meget motiverende og tilpasset den enkeltes forudsætninger og temperament. Variationsmulighederne er mange, så det når ikke at blive for kedeligt. Jeg har trænet med Lisette i tre måneder nu, tilskyndet af en dårlig fod, der ”sov”, når jeg løb, og en deraf følgende stigende vægt. Resultater?:
 
  • forbedret kondition selv om jeg løber mindre, end jeg plejer,
  • kendskab til mange nye øvelser,
  • synlige muskler på den pæne måde,
  • vægttab,
  • en klart forbedret evne til at presse mig selv lidt mere og være mere ligeglad med, hvordan det ser ud, når jeg anstrenger mig,
  • en skadet fod i bedring,
  • ekstrabonus i form af omverdenens positive kommentarer på min mere trimmede figur.
 
Sidst men ikke mindst: En fornyet glæde ved motion bakket op af en større interesse for sundere mad og en mærkbart dalende interesse for chokolade og sødt, der gør det hele meget nemmere. Så skynd dig at lave en aftale med Lisette, hvis der er mål, du har brug for positiv og effektiv støtte til at nå. Det er ikke gratis, men for mig har det lige været, det der skulle til. Og så er pengene jo godt givet ud.
 
Personlig Træning & Coaching v/ Lisette Christiansen, ChrisCoaching, tlf.: 28793121, e-mail: lisette.chris@mail.dk