Lisette Christiansen

Personlig Træner og fitnesscoach Lisette Christiansen
Hop til navigation

Optagelsesprøve til Politiet

Ønsker du at komme ind til Politiet, og vil komme i tilstrækkelig god form til at klare optagelsesprøven, så tilbyder jeg dig TræningsCoaching så du kan klare det.

Med udgangspunkt i en fysisk statustest som opstart, laver jeg et træningsprogram som du skal følge. Jeg vil løbende følge op på hvordan det går med at få trænet nok og korrekt.  Afhængigt af TræningsCoachings modul vil vi skulle mødes igen for at teste om du er blevet bedre - og hvad der skal til for at du klarer optagelseskravene.

Jeg har sat mig helt ind i optagelseskravene til Politiet, og med min store erfaring indenfor træning vil jeg kunne hjælpe dig til at bestå optagelsesprøven til Politiet.

Fordelen ved brug af TræningsCoaching er at du ikke behøver at gå på en skole eller selv forsøge at kæmpe dig igennem et træningsprogram. Jeg vil guide dig igennem et træningsprogram, og løbende følge op på dig via mail eller sms. 

Jeg tager kun dig ind på udvidet TræningsCoaching så vi kan mødes 1 gang om måneden for at checke status og fremskridt.

Kontakt mig for nærmere oplysninger.

Trænings Coaching
- Få hjælp til at nå dine mål
Er din træning effektiv nok ?  Mangler du mål med træningen ?  Mangler strukturen i træningen ?   Skal du til optagelsesprøve ved Politiet eller forsvaret ??  TræningsCoaching fører dig sikkert i havn !

 
Personlig Træning & Coaching v/ Lisette Christiansen, ChrisCoaching, tlf.: 28793121, e-mail: lisette.chris@mail.dk