Lisette Christiansen

Personlig Træner og fitnesscoach Lisette Christiansen
Hop til navigation

Jeg vil på ingen måder undvære det!!

- af Stine Dal Petersen, Kontorassistent

September 2007

Efter et større vægttab tænkte jeg, nu er det vist på tid at komme i gang med noget træning, og få strammet noget af alt det hud op, og ikke mindst komme af med de sidste kilo….men gud jeg kender jo intet til træningsmaskinerne og hvilke jeg så skal bruge.

Jeg kontaktede SATS og fik en aftale med Lisette – koste hvad det koste vil – og ja så kom jeg i gang, og fik den helt rigtige hjælp.

Lisette er super fantastisk, vejledning til både træning og kost, og så er hun der til at kontrollere en og sørge for, at der sker resultater.

I starten trænede vi en gang om ugen, hold da op hvor jeg mange gange tænkt….Jeg dør lige om et sekund - men nej det sker ikke – til tider er det super hård træning, og man tænker jeg gør det aldrig igen. Men når man er færdig med en time med Lisette, er overskuddet bare større og selvtilliden i top, ja man kan sommetider faktisk blive helt forundret over, hvor meget man egentlig kan præstere, når man har Lisette stående ved ens side.

Efter at jeg havde fået styr på maskinerne og træningen, ændrede vi vores aftaler til en gang om måneden – hvilket jeg under ingen omstændigheder vil undvære.

Efter et års tid med masser af træning, var jeg så uheldig at ryge ind i en større knæoperation, og ja endnu engang var Lisette super, straks efter operationen var hun klar med et program med genoptræning – knæet har aldrig været bedre og jeg har tilmed deltaget i flere løb – hvilket jeg aldrig i min vildeste fantasi havde troet skulle ske for mig.

Ud over bare opstramning og genoptræning, har Lisette været til stor hjælp hvad angår kosten, når det har været sværest har hun opmundret en og kommet med nye muligheder til kostsammensætningen, og fået en på rette kurs igen. 

Lisette har givet mig mange store sejre og har fået mig til at indse at træning faktisk kan være sjovt og at man samtidig får noget godt ud af det.

  • Øget vægttab
  • Øget muskelmasse
  • Mindre BMI
  • Mere overskud
  • Mere selvtillid
  • Mindre stress

Jeg vil på ingen måder undvære det – det kan varmt anbefales.

 
Personlig Træning & Coaching v/ Lisette Christiansen, ChrisCoaching, tlf.: 28793121, e-mail: lisette.chris@mail.dk