Lisette Christiansen

Personlig Træner og fitnesscoach Lisette Christiansen
Hop til navigation

Hun er hård, men retfærdig!

- af Dorthe Hansen

Maj 2007.

Jeg hedder Dorthe og er 42 år. Jeg kom i kontakt med Lisette for et par år siden, efter at have været sygemeldt i tre måneder med en diskusprolaps. Jeg var kraftigt blevet opfordret til at genoptræne og henvendte mig derfor i SATS for at få hjælp.
 
Jeg fik tilbudt tilknytning til en personlig træner og startede et samarbejde med Lisette.


Det blev overskueligt

Da jeg ikke havde erfaring med styrke- og genoptræning, havde jeg et stort behov for at få en helt grundlæggende viden om, hvordan jeg skulle gribe situationen an.
 
Jeg havde desuden i de tre måneder mistet enhver form for kondition og taget en del på. Humøret var absolut heller ikke på toppen.
 
Jeg blev mødt med stor energi og indlevelse og fik hurtigt sat træningen i system, hvilket gjorde processen meget mere overskuelig.
 
Undervejs blev jeg kontrolmålt og vejet, og min fysiske formåen blev registreret, så jeg selv kunne følge mine fremskridt. Træningen blev hele tiden justeret, så jeg måtte yde maksimalt.
 

Træning i højt humør

Jeg har i perioder - hvor jeg ikke har haft så meget overskud - fået god, positiv støtte, mens Lisette i perioder, hvor jeg har været på toppen, har været "hård, men retfærdig", så jeg hele tiden har ydet maksimalt.
 
Vores timer med hinanden har været præget af højt humør, men også en klar fornemmelse af, at Lisette koncentrerer sig om mig under min personlige træning.

 

 
Personlig Træning & Coaching v/ Lisette Christiansen, ChrisCoaching, tlf.: 28793121, e-mail: lisette.chris@mail.dk