Lisette Christiansen

Personlig Træner og fitnesscoach Lisette Christiansen
Hop til navigation

Det er nogen af mine bedst udgivne penge!

- af Poul Erik Laursen

November 2006

I vinter bragte TV2 Fyn et indslag med 2 ikke helt unge damer på 84 år. De var helt raske og havde gennem ca. 3 måneder deltaget i styrketræning ledet af læger på OUH. Resultatet var forbløffende, for deres kondital var steget til 60-åriges niveau!

Det måtte være noget for mig som dengang 75-årig og i dårlig kondition efter bl.a. en kostforandring med efterfølgende vægttab. Udmærket, men vægttab er ikke nok. Der skal suppleres med styrketræning mv.

Jeg meldte mig derfor hos SATS til 10 timers personlig træning af Lisette Christiansen. Det lød godt nok dyrt, men bagefter er det nogen af mine bedst udgivne penge. Jeg har siden forlænget perioderne flere gange og foreløbig ind i 2007.

Helt oppe på mærkerne

Hvordan foregår træningen? I praksis er det 20 gange ½ time, hvor jeg møder til soloopvarmning ½ time, før Lisette kommer, og så går den vilde jagt i ½ time med styrketræning og afspændingsøvelser.

Man bliver virkelig bragt op på mærkerne efter sin alders niveau, og som noget meget vigtigt af en inspirerende og venlig træner, der både pacer og har humor med.

Efter hver træningstime er jeg godt tilpas, fordi jeg hver gang er blevet lidt bedre. Kort sagt man bliver vinder over sig selv, og det er jo en kæmpesejr!

 

 
Personlig Træning & Coaching v/ Lisette Christiansen, ChrisCoaching, tlf.: 28793121, e-mail: lisette.chris@mail.dk