Lisette Christiansen

Personlig Træner og fitnesscoach Lisette Christiansen
Hop til navigation

Personlig Træning skal fortsætte

- af Anne Lise Zilmer

Januar 2007.

Jeg har trænet i mange år, mere eller mindre stabilt. Træning på hold var mit foretrukne, idet jeg fandt træning i maskiner voldsomt kedeligt og meget lidt inspirerende.

Efterhånden var jeg træt af mig selv og mine manglende resultater, min kondi var elendig og jeg syntes heller ikke at jeg kom nogen vegne styrkemæssigt. På kroppen kunne de ekstra fedtdepoter ses tydeligere og tydeligere, på min ikke længere unge krop  på 53 år.
Jeg brokkede mig lidt over det en dag lige før sommerferien 2006, og blev foreslået en personlig træner.

Det forekom mig som noget pjat, for jeg vidste da godt hvad der var galt! For ustabil træning - nogen gange flere måneder uden- så i gang igen i et par måneder og så videre. God mad og vin er heller ikke af vejen. Så det med den personlige træner, nej det kunne jeg godt selv finde ud af.

Tanken havde dog bidt sig lidt fast, og jeg besluttede alligevel at give det en chance og lavede derfor en aftale med Lisette om 3 gange Personlig Træning. Jeg regnede med at komme i gang efter min sommerferie, men Lisette mente, at vi skulle i gang før. Jeg blev målt, vejet og fik lavet en konditest - uhadada.

Lisette bad mig om at skrive op hvad jeg spiste, og på en fin måde fik hun fortalt, at det var helt galt - ud med det hvide brød og ind med det grove- havregryn om morgenen, i stedet for mit gode franskbrød med ost- mange års vaner skulle brydes. Det gik forbavsende godt, jeg kan nu faktisk ikke undvære mine gryn og spiser et godt hjemmebagt rugbrød, som min mand er blevet rigtig god til at bage.

Lisette lavede et træningsprogram til ferien, som jeg stort set fulgte. Jeg ændrede i øvrigt ikke på mine kostvaner i ferien, ud over at det hvide brød røg ud - og efter ferien havde jeg faktisk tabt mig lidt og min kondition var forbedret! Jeg blev overbevist, Personlig Træning med Lisette skulle fortsætte.

Hvordan det har været at træne med Lisette? Ja først og fremmest er Lisette fantastisk fokuseret på sin opgave og er altid meget lyttende og opmærksom. Jeg vil dog ikke påstå, at det er en let sag, der skal hænges i!

Det hjælper meget, at Lisette træner med og presser på for at de personlige grænser skal forbedres. "Det er oppe i hovedet, du har begrænsninger, fysisk kan du godt"  - " Du skal udfordre dig selv, lidt mere vægt hver gang og forskellige øvelser, aldrig det samme" Og det hjælper faktisk - tidligere trænede jeg bare en form for vedligeholdelse, kan jeg se nu.

Jeg træner nu meget mere stabilt ,og har jeg udfald, støtter Lisette mig, og jeg kommer hurtigere til træning igen. Jeg er blevet meget stærkere - og nyder faktisk nu at styrketræne i maskiner. Mit kondital er steget, og jeg har tabt mig flere centimeter forskellige steder på kroppen.
Mit næste mål, er at få styr på kostindtaget, men som Lisette siger, er det ikke lige sådan at ændre mange års vaner. Det kan jeg skrive under på, men med støtte og opbakning lykkes det alligevel at ændre og flytte focus.

Jeg er overbevist om, at jeg med Lisettes støtte også når de sidste mål.

 
Personlig Træning & Coaching v/ Lisette Christiansen, ChrisCoaching, tlf.: 28793121, e-mail: lisette.chris@mail.dk