Lisette Christiansen

Personlig Træner og fitnesscoach Lisette Christiansen
Hop til navigation

Lisette udfordrer mine grænser på en sjov måde

- af Enrico Krog Iversen

Marts 2007

Efter at jeg i mange år slet ikke havde dyrket nogen form for sport/idræt, besluttede jeg for et par år siden at nu måtte det være tiden at komme i gang. Jeg havde nået en alder, hvor min levevis begyndte at sætte sig visse spor – både i kondition og form.

En sport, der passer til mit liv

På grund af mit arbejde med megen rejseaktivitet og mange gæster, følte jeg ikke, at jeg kunne tillade mig at vælge en hold-/makkersport – da jeg alt for tit ville blive nødt til at melde afbud. Jeg kunne løbe eller cykle, men det tændte mig ikke rigtigt, og jeg vidste vel også godt med mig selv, at det nok kun blev til noget i sommerhalvåret.

Valget faldt derfor på en kombination af styrketræning og fittnes, men hvor og hvordan? Jeg vidste med mig selv, at jeg nok var nogenlunde motiveret, men ikke nok til at holde mig selv 100 % til ilden, og for øvrigt er det ret kedeligt at træne alene. I min søgen efter det rette sted fandt jeg frem til SATS, der tilbyder personlig træning, og de tilbød en lektion med Lisette.

Fleksibel træning

Første gang jeg var inde ved Lisette, gennemgik vi naturligvis faciliteterne/maskinerne, og vi fastlagde mit fysiske udgangspunkt, og så snakkede vi lidt om mine mål – hvad ville/vil jeg opnå med min træning – bedre kondition, bedre/større muskelmasse og lidt fladere mave.

Der er jo mange grunde til at vælge en personlig træner, men for mig var og er det vigtigt at have en person, der kan planlægge træningen efter mine behov/ønsker og som samtidig er meget fleksibel, så træningen kan foregå, når det passer i min kalender.

Lisette har været helt fantastisk i den tid, jeg har trænet med hende. Jeg har været inde ca. en gang om ugen (på det seneste måske lidt mere), og Lisette har hver gang været i stand til at gøre træningen sjov, selvom det også er hårdt.
Lisette kan godt lide at udfordre grænserne for hvad hendes ”elever” kan klare, men hun gør det på en meget inspirerende måde.

Alsidig træning

Lisette planlægger træningen, så vi veksler mellem styrke- og kredsløbstræning, og vi laver aldrig det samme to lektioner i træk. Dette betyder, at det altid er spændende at møde op til træning, for jeg ved aldrig, hvad vi skal lave, jeg ved bare at det bliver en time, hvor der skal arbejdes og svedes. Udover at Lisette inddrager hele maskinparken i træningen, så er hun også rigtig god til at lave fri træning, f.x. boksteræning (ja, vi har byttet blå mærker ) og løb på trapper (med eller uden sandsæk på nakken) mm.

En anden ting, der gør Lisette til en rigtig god personlig træner, er at hun ofte træner med, dvs. jeg træner ikke alene, mens Lisette bare sidder og kommer med gode kommentarer – ofte er hun med i de fleste af øvelserne. Dette skaber lidt konkurrencestemning, hvilket jeg personligt finder meget motiverende.

Nu er det faktisk sjovt at træne

Da jeg begyndte at træne, var det delvist, fordi jeg vidste, at jeg burde og måske mindre, fordi jeg havde rigtig lyst. Denne indstilling har Lisette formået at ændre helt. Med sit ALTID gode humør og inspirerende væsen har Lisette nærmest gjort træningen til et mål i sig selv – man kan måske ikke blive afhængig af at træne, men det er tæt på. Faktisk er jeg begyndt at løbe lidt i fritiden, men det bliver nok aldrig til marathon.

I tillæg til træningen er Lisette også rigtig flink til at komme med små øvelser, jeg kan lave hjemme, eller når jeg rejser. Hun gør virkelig noget ekstra for at hjælpe mig med at holde formen og nå målene.
Og hvis jeg skulle finde på at spørge, så er Lisette også klar med en række gode ernæringsråd. Min rødvin har hun ikke taget fra mig (selvom hun gerne ville), men min indtagelse af hvidt brød, pasta og kartofler er reduceret en del, og passer nu meget bedre med den energimængde jeg også forbrænder.

Tættere på målet

Og hvordan er det så gået med målene – har træningen virket….? ABSOLUT!
Jeg er kommet i markant bedre fysisk form. Min kondition er forbedret betragteligt, min fysiske styrke er meget større nu, og kroppens proportioner er blevet bedre.

Alt i alt er jeg meget tilfreds med de resultater, jeg har opnået gennem de første par år med Lisette som personlig træner. Men lige så vigtigt som de fysiske ændringer, så har jeg også mentalt fået mere energi og fået større tilfredshed med mig selv.

Jeg planlægger at træne mange år endnu, og jeg er overbevist om at Lisette kan blive ved med at gøre træningen spændende og udviklende. Jeg kan kun anbefale brugen af en personlig træner – og jeg tror ikke, der findes en bedre personlig træner end Lisette!
 
Personlig Træning & Coaching v/ Lisette Christiansen, ChrisCoaching, tlf.: 28793121, e-mail: lisette.chris@mail.dk