Lisette Christiansen

Personlig Træner og fitnesscoach Lisette Christiansen
Hop til navigation

Personlig Træning med Lisette

- af Marianne Wildt Lomborg, supervisor og cand.merc.aud.

Maj 2007.

For ca. 2 år siden kom jeg alvorligt til skade med min ryg. Da jeg efter en pause skulle genoptage min træning, var jeg meget i tvivl om, hvordan jeg skulle gribe det an, og jeg valgte derfor at prøve Personlig Træning med Lisette – dette har vist sig at være et super godt valg!

Ud over de klare fysiske fremskridt, så har Lisette også hjulpet mig med den mentale barriere, som jeg havde i forhold til at bruge min ryg; det har betydet meget for mig også uden for træningslokalet. I dag træner jeg stort set som om, min ryg ikke fejlede noget – jeg er dog totalt afhængig af min træning, men spørgsmålet er jo, om det egentlig er så galt?

Personlig Træning med Lisette er altid effektiv og varierende træning, og jeg sætter stor pris på, er at hun altid ved, hvor hun skal presse/udfordre mig, og hvor hun skal holde igen. Jeg må indrømme, at jeg i dag er i stand til at præstere ting, som jeg aldrig havde drømt om, og jeg er ikke i tvivl om, at dette vil fortsætte.
Med mine Personlig Trænings-timer føler jeg, at jeg hele tiden udvikler mig og udfordrer min krop til at blive bedre til det, som den ikke er så god/stærk til.
 
Det er dog altid med ”blandede følelser”, at jeg møder op til timerne med Lisette, for på den ene side ved jeg, at det er super godt for min krop og mit sind, men på den anden side så ved jeg også, at der skal arbejdes hårdt (piv piv) – jeg har faktisk givet hende mellemnavnet ”ikke hygge”, for det er nu meget passende for hendes timer (selvfølgelig på en rigtig god måde!).

Hvis ikke det fremgår tydeligt nok ovenfor: Lisette er fantastisk som Personlig Træner – ud over hendes faglige kvalifikationer, som jeg har stor tillid til, så er hun altid glad, sprudlende og fuld af energi… Det er noget, der smitter af både på humør og træning.

 
Personlig Træning & Coaching v/ Lisette Christiansen, ChrisCoaching, tlf.: 28793121, e-mail: lisette.chris@mail.dk