Lisette Christiansen

Personlig Træner og fitnesscoach Lisette Christiansen
Hop til navigation

Fysisk styrke = psykisk overskud

August 2007.

Jeg hedder Thomas, er 32 år og var godt slidt. Det er jeg stadigvæk, men det er blevet lettere at leve med efter jeg startede ved Lisette.

Thomas Iversen I løbet af de sidste 10 år, med fysisk hårdt arbejde i Forsvaret, er min sygejournal blevet stor. Overrevne ledbånd i ankel, ødelagt forreste og bagerste korsbånd i et knæ, ødelagt ledbånd i en skulder og i et håndled. Det hele sluttede af med en diskusprolaps.

Efter ét års sygdom, fik jeg dommen diskusprolaps. Med den var der kommet 10 kilo overvægt og en meget ringe kondi og muskelstyrke, samt den psykiske nedtur over ikke at have sin normale styrke, til bare simple daglige gøremål som støvsugning, opvask, etc. . Det hele var bare blevet værre og værre.

Stor fremgang
Jeg havde hørt om Lisette gennem min kæreste som er Fysioterapeut og nogle af hendes veninder – det der gik mest igen når vi talt om træning ved Lisette, var hendes overskud og hendes energi, som hun er fantastisk til at overføre til andre.

Det kunne jo kun gå fremad, så jeg aftalte at mødes med Lisette.

Det var sidst i februar, jeg var stiv og skæv i hele min 100 kilo tunge, og på det tidspunkt, ubrugelige krop.

Det er egentligt svært at beskrive, hvad der er sket siden – men det er gået meget stærkt fremad. Kort og godt, har jeg trænet 1-3 gange om ugen, sjældent 3 gange:

- Februar, vægten viser 100 kg
- Maj, 5 km Eventyrløb i en rigtig god Stjernetid,
- Juli, under 94 kilo og ommøbleret nogle andre kilo.
Samt en hvilepuls, der er faldet med ca. 20 slag i minuttet siden februar.  Kan det siges mere klart….? 

En investering i livet
Nej, jeg er ikke træningsnarkoman, tværtimod.
Det er det ,Lisette bl.a. er god til, at holde én i gang. Lisette får en til at gå skridtet videre, hvor man selv er stoppet fordi man ikke kunne mere! Lisette ved ,at vores hjerner spiller os et puds, og her træder hun så til, og får én til at tage 5 gentagelser mere af den ellers ”umulige øvelse”. Det er det, der gør forskellen.

Jeg har trænet med Lisette én gang om ugen siden februar. Fra august kommer jeg til at træne med hende én gang om måneden indtil videre for de næste 10 måneder.

Fordi; Man kan anlægge en ny græsplæne hvis man ikke holder den! Man kan købe nyt træ til udhænget på huset, når det gamle er rådnet! Men, du kan ikke skifte din krop ud med en ny, derfor ser jeg det som en investering i livet, en investering i mit liv og min fremtid.   

Med det fysiske overskud, kommer det psykiske overskud, og omvendt. Det er fantastisk.

 
Personlig Træning & Coaching v/ Lisette Christiansen, ChrisCoaching, tlf.: 28793121, e-mail: lisette.chris@mail.dk